2 Oktober 2011

SEGMEN 1hari : Tambah rakan blogger


Assalammualaikum....


:: blog dieylashaza :: 


Hari nie ada kawan baru anak dara namanya cik tia....td blogwalking kat blog dya...pas2 ternampak satu entry nie...apa lagi....anak dara pon gatal tangan jugak la nak join segmen oleh cik dieylashaza nie...hehhehehe...bagus juga sebenarnya bila kita buat segmen2 macam nie...selain tambah follower,kita boleh juga make friends dgn others blogger...
Okay,segmen nie sekejap je,jadi tak payah la kita nak rasa teruja lebih2 plak sebab kena tunggu lama..hehheheh...tarikh tutup segmen nie pada 03 oktober 2011 bersamaan pada hari esok...pukul 10 malam segmen nie akan menutup tirainya...hehehhehe...sapa2 yang nak join,boleh klik sini... à sini


6 ulasan:

  1. thanks sudi join..

    http://dieylashaza.blogspot.com/2011/10/senarai-blogger-segmen-1hari-tambah.html

    jom bw blog kwn2..:)

    BalasPadam
  2. as salam...
    dtg dr segmen yg sama...
    sudah follow di sini...
    jmput sggh blog saya...=)

    BalasPadam
  3. sy dtg dri segmen yg same... folo kamu... jemput2 singgah ek

    BalasPadam
  4. salam kenal..dah follow awak.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  5. done folloe sini :)
    maaf late..

    singgah jenguk saye : http://ieraassyiera.blogspot.com/2011/10/segmen-1hari-tambah-rakan-blogger.html

    BalasPadam