26 Jun 2012

Back To Basic

Assalammualaikum....



Kemahuan yang tinggi akan mengubah persepsi seseorang terhadap sesuatu sehingga yang mustahil pun boleh terjadi.



Apakah?????





11 Jun 2012

Aktiviti Semasa Cuti Semester

Assalamualaikum...
Dah lama sangat anak dara tak update kat blog ni kan...okay,hari anak dara nak bercerita tentang aktiviti anak dara semasa cuti semester hari tu..masa cuti semester hari tu anak dara hanya menghabiskan cuti semester hari tu anak dara menghabiskan cuti semester hanya di rumah...sedih kan?banyak juga aktiviti menjadi kanak-kanak semula yang anak dara buat bersama adik bongsu anak dara di rumah...mari kita layan gambar yang telah di ambil...








29 Januari 2012

Dilamun Cinta


Assalammualaikum....






rasanya dah lama anak dara tak post entry baru kan?...huhuhuhu line sgt2 lembab okay...maafkan anak dara...anak dara cuma nak cakap kat entry nie bahawa anak dara sekarang berada dalam mood "dilamun cinta"...walau apa pun, anak dara masih dalam proses mengenali hati budi bicara si dia lagi...hihihihi... insyaAllah semuanya akan berjalan dengan lancar...

18 Disember 2011

Header Baru

Assalammualaikum semua....
Semalam line berukband sgt2 la teruk...jadi anak dara terus online dan melakukan part time job iaitu............mengedit gambar dan membuat header baru untuk blog anak dara nie....inilah hasilnya...

ˡ
ˡ
ˡ
ˡ
ˡ
ˡ
ˡ
ˡ
ˡ
ˡ
ˡ
Jeng-jeng.....


:: okay tak? :: 

15 Disember 2011

Blogwalking Sayang-Sayangku


Asslammuaalikum.....

Aktiviti anak dara this weekend adalah blogwalking follower2 anak dara...insyaAllah.... dah lama rasanya anak dara tak bw korang and komen entry best korang...wait for me yaa...dan tak lupa juga, pada sesiapa yang nak anak dara bw korang, just letakkan link korang di entry nie yaa...anak dara pasti akan bw korang...
insyaAllah.....