26 Jun 2012

Back To Basic

Assalammualaikum....



Kemahuan yang tinggi akan mengubah persepsi seseorang terhadap sesuatu sehingga yang mustahil pun boleh terjadi.



Apakah?????





11 Jun 2012

Aktiviti Semasa Cuti Semester

Assalamualaikum...
Dah lama sangat anak dara tak update kat blog ni kan...okay,hari anak dara nak bercerita tentang aktiviti anak dara semasa cuti semester hari tu..masa cuti semester hari tu anak dara hanya menghabiskan cuti semester hari tu anak dara menghabiskan cuti semester hanya di rumah...sedih kan?banyak juga aktiviti menjadi kanak-kanak semula yang anak dara buat bersama adik bongsu anak dara di rumah...mari kita layan gambar yang telah di ambil...